Bedrijfsuitjes

Unlock the adventure! Amersfoort's ultimate escape room experience.

PrijzenDirect Reserveren

Bedrijfsuitjes @ Escaperoom Amersfoort

Ontdek een opwindende en meeslepende bedrijfsuitje-ervaring bij onze escaperoom in Amersfoort! Stap in een wereld vol mysterie en avontuur, waar jij en je team de hoofdrolspelers zijn.

Samen met je collega’s word je uitgedaagd om raadsels op te lossen, puzzels te kraken en geheimen te ontrafelen om te ontsnappen uit onze meeslepende kamers. Werk samen, communiceer effectief en gebruik jullie creativiteit en probleemoplossende vaardigheden om te zegevieren.

Onze escaperoom in Amersfoort biedt een breed scala aan thema’s en scenario’s om uit te kiezen, elk met unieke uitdagingen en verrassingen. Of je nu een avontuurlijke speurneus bent of een strategische denker, er is voor elk wat wils.

 

Bedrijfsuitjes van 2 tot 30 personen!

Escape inclusief lunch of buffet?

Voeg een heerlijke lunch toe aan jullie bedrijfsuitje! Naast de spannende escaperoom-ervaring, kunnen jullie genieten van een smakelijke lunch om weer op te laden. Voor slechts €19,00 per persoon bieden wij een lunchpakket aan met een verscheidenheid aan luxe broodjes.

Ons lunchpakket bestaat uit 2 verse luxe broodjes per persoon, rijkelijk belegd met heerlijke ingrediënten zoals zalm, gezond (diverse groentes), brie, filet, kipkerrie, carpaccio en nog veel meer. We zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is, zodat iedereen kan genieten van zijn of haar favoriete combinatie.

Bij de lunch zijn ook koffie, thee en jus d’orange inbegrepen om de maaltijd compleet te maken. En om jullie gezondheid en welzijn te bevorderen, voegen we ook een stuk fruit toe aan het pakket. Op deze manier kunnen jullie tijdens het bedrijfsuitje genieten van een smakelijke en voedzame maaltijd.

Laat ons weten of jullie interesse hebben in het lunchpakket bij jullie escaperoom-bedrijfsuitje. We kunnen de lunch voor jullie regelen, zodat jullie een complete en zorgeloze ervaring hebben.

 

 

Wil je jouw bedrijfsuitje extra speciaal maken? Dan bieden wij de mogelijkheid om jouw escape-ervaring te combineren met een heerlijk diner voor groepen tot 20 personen. Laat ons voor een smakelijk buffet zorgen, zodat jullie na de spanning en sensatie kunnen genieten van een heerlijke maaltijd.

Bij Escape Room Amersfoort hebben we een divers aanbod aan buffetten om uit te kiezen. Hieronder vind je een greep uit onze opties:

  1. Stamppotbuffet: Geniet van heerlijke traditionele Nederlandse stamppotten, vergezeld van bijpassende bijgerechten.
  2. Saté Buffet: Laat je smaakpapillen verwennen met malse saté, rijst, kroepoek en andere smakelijke bijgerechten.
  3. Boeren Buffet: Ontdek een scala aan gerechten geïnspireerd door het platteland, met ambachtelijke en hartige lekkernijen.
  4. Luxe Buffet: Laat je verwennen met een luxe assortiment aan culinaire hoogstandjes en verfijnde smaken.
  5. Italiaans Buffet: Waan je in de smaakvolle Italiaanse keuken met klassieke pasta’s, smaakvolle sauzen en verse ingrediënten.

De prijzen voor elk buffet variëren en zijn op aanvraag beschikbaar. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 06-24363724 of stuur een e-mail naar info@escaperoomamersfoort.nl voor meer informatie en prijzen.

Maak van jullie bedrijfsuitje een onvergetelijke ervaring met onze combinatie van een spannende escaperoom en een heerlijk diner. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om jullie arrangement te bespreken!

 

Het Mysterie van de

Boshut

Help boswachter James om het Mysterie van de Boshut te onrafelen. Een tijdje geleden zijn er in het bos een aantal boshutjes verbrand, behalve één boshut. Dat is best wel opvallend en boswachter James wil uitzoeken waarom deze boshut niet in vlammen is opgegaan? Help jij mee, om binnen het uur, het Mysterie van de boshut op te lossen?

Kinderfeestjes pakketten

Kids Party

Professor Schnitzel

Maximaal 7 kinderen

€105

Duur: 75 minuten inclusief uitleg
Kids Escaperoom: Professor Schnitzel
Diploma voor de kids
Pakje drinken
Zakje drinken p.p.
Maximaal 7 Kinderen
Dit bedrag is gebaseerd op 7 kinderen, elk kind extra tot een max van 10 personen kost €15,- per kind.
Dit feestje is geschikt voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar!

Kids Party

Kids Party Boshut

Maximaal 7 kinderen

€105

Duur: 75 minuten inclusief uitleg
Kids Escaperoom: De Boshut
Diploma voor de kids
Pakje drinken
Zakje drinken p.p.
Maximaal 7 Kinderen
Dit bedrag is gebaseerd op 7 kinderen, elk kind extra tot een max van 10 personen kost €15,- per kind.
Dit feestje is geschikt voor kinderen van 8 tot en met 15 jaar!

Kids Party

Kids Party Crazy Hunter

Maximaal 7 kinderen

€120

Duur: 75 minuten inclusief uitleg
Kids Escaperoom: Crazy Hunter
Diploma voor de kids
Pakje drinken
Zakje drinken p.p.
Maximaal 7 Kinderen
Dit feestje is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar!