Volwassen Escaperoom

PrijzenDirect Reserveren

Escaperoom voor volwassenen

Wat kun je verwachten?

Veel gestelde vragen

Het Mysterie van de

Boshut

In 1957 woonde er meer dan 100 mensen in de Amersfoortse bossen. Er stonden tientallen boshutjes. Helaas brak er in 1959 een grote bosbrand uit en verwoeste alle boshutjes behalve deze. Er is iets mysterieus aan de hand met deze boshut.

Lossen jullie dit raadsel op?

1 uur
Mysterie
Avontuur

Geschikt vanaf 14 jaar
2 t/m 6 personen
Hoe spannend:

The Crazy Mister

Hunter

Kruip in de huid van een onderzoeksteam, om bewijs te verzamelen tegen The Crazy Mister Hunter. Er gebeuren vreemde dingen in de buurt van de gesloten tandartspraktijk van The Crazy Hunter.

Na heel veel klachten en vreemde gedragingen is in 1973 de tandartspraktijk van de heer Hunter gesloten. Sindsdien hebben wij de heer Hunter nooit meer gezien. De praktijk is nog altijd hermetische afgesloten, en niemand komt er meer in. Toch gebeuren er nog steeds vreemde dingen in de buurt van de tandartspraktijk. De lichten zijn soms aan, en sommige mensen hebben zelfs de heer Hunter gezien in de praktijk.

1 uur
Mysterie
Thriller

Om iedereen gerust te stellen gaan jullie met je team de uitdaging aan, en gaan een kijkje nemen in de buurt van de tandartspraktijk, Jullie moeten zoveel mogelijk geld en drugs meenemen mocht je deze tegen komen, en rapporteren wat de er allemaal gebeurt in de verlaten praktijk. Maar…..pas op dat je de heer Hunter zelf niet tegenkomt, hij heeft nogal een fixe reputatie.  Hij wordt niet voor niets ‘The Mister Crazy Hunter’ genoemd!

Geschikt vanaf 16 jaar
2 t/m 5 kinderen
Hoe spannend:

Prijzen Escaperooms

EscaperoomHet mysterie van de boshut

99

Minimaal 2 en maximaal 6 personen
  • Escaperoom: De Verlaten Boshut
Reserveren

EscaperoomThe Crazy Mister Hunter

110

Minimaal 2 en maximaal 4 personen
  • Escaperoom: The Crazy Mister Hunter
Reserveren