Gezins escaperoom

HET LEUKSTE UITJE MET HET HELE GEZIN

PrijzenDirect Reserveren

Time Machine

Professor Schnitzel heeft een nieuwe uitvinding gemaakt waar hij jaren mee bezig is geweest. Een tijdmachine waarbij hij naar alle tijden terug in de tijd kan gaan. Tenminste dat denkt hij, nu moet de tijdmachine alleen nog even getest worden met proefpersonen zodat hij definitief gebruikt kan worden.

Durven jullie het aan?

1 uur
Avontuur
Mysterie

Geschikt voor het hele gezin!
2 t/m 6 personen
Hoe spannend:

Nieuw open per 1 Februari 2024!

The Lost Skull

Betreed een wereld vol geheimen en avontuur! Diep verscholen in een afgelegen bos ligt een mysterie dat eeuwenlang verborgen is gebleven. Een gouden schedel met oude magische krachten en een duistere vloek wacht op ontdekking. Archeoloog Kenneth Wilson begon zijn queeste om deze waardevolle schat te beschermen, maar hij stierf voordat hij zijn missie kon voltooien.

Nu is het jouw beurt om deel uit te maken van dit ongelooflijke avontuur. Ga op zoek naar de verloren Gouden Schedel, ontcijfer de mysterieuze notitie met vreemde symbolen en bescherm de wereld tegen de angstaanjagende vloek. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Het lot van deze kostbare schat rust in jouw handen. Begin je reis en onthul het geheim van de Gouden Schedel voordat hebzuchtige vijanden dat doen. Succes!

1 uur
Avontuur
Mysterie

Geschikt voor het hele gezin!
2 t/m 6 personen
Hoe spannend:

 

 

Nieuw!

The Money Hunters

Een oud verlaten pand staat al jaren leeg aan de siliciumweg in Amersfoort. Er schijnt daar vroeger een hele rijke tandarts (Anton de Wit) te hebben gewoond. Anton de Wit  is overleden door een noodlottig ongeval en de gemeente heeft besloten om de tandartspraktijk voorgoed af te sluiten en dicht te timmeren.

Volgens de geruchten zou de tandarts heel veel geld hebben verstopt in en rondom zijn praktijk. De familie van de tandarts wil graag zijn geld terug en heeft hulp nodig bij het vinden van al dat geld.

Komen jullie familie de Wit helpen het geld terug te vinden?

1 uur
Avontuur
Mysterie

Money hunters ik wens jullie veel succes!

Geschikt voor het hele gezin.
2 t/m 5 personen
Hoe spannend:

 

Let op!
Deze escaperoom is dezelfde Escaperoom als The Crazy Mister hunter maar dan met een kindvriendelijker verhaal,  geluid, licht en geheel afgestemd voor het hele gezin! Heb je de escaperoom Crazy Mister Hunter gespeeld raden wij je aan een andere escaperoom te kiezen.

Prijzen Gezins Escaperooms

EscaperoomThe Lost Skull

120,00

Minimaal 2 en maximaal 6 personen
  • Escaperoom: The Lost Skull
Reserveren

EscaperoomThe Money Hunters

120,00

Minimaal 2 en maximaal 5 personen
  • Escaperoom: The Money Hunters
Reserveren

EscaperoomTime Machine

120,00

Minimaal 2 en maximaal 5 personen
  • Escaperoom: Time Machine
Reserveren