Gezins escaperoom

HET LEUKSTE UITJE MET HET HELE GEZIN

PrijzenDirect Reserveren

Time Machine

Professor Schnitzel heeft een nieuwe uitvinding gemaakt waar hij jaren mee bezig is geweest. Een tijdmachine waarbij hij naar alle tijden terug in de tijd kan gaan. Tenminste dat denkt hij, nu moet de tijdmachine alleen nog even getest worden met proefpersonen zodat hij definitief gebruikt kan worden.

Durven jullie het aan?

1 uur
Avontuur
Mysterie

Geschikt vanaf 8 jaar
2 t/m 6 personen
Hoe spannend:

Het Mysterie van de

Boshut

Help boswachter James om het Mysterie van de Boshut te onrafelen. Een tijdje geleden zijn er in het bos een aantal boshutjes verbrand, behalve één boshut. Dat is best wel opvallend en boswachter James wil uitzoeken waarom deze boshut niet in vlammen is opgegaan? Help jij mee, om binnen het uur, het Mysterie van de boshut op te lossen?

1 uur
Avontuur
Mysterie

Geschikt vanaf 8 jaar
2 t/m 6 personen
Hoe spannend:

Nieuw!

The Money Hunters

Een oud verlaten pand staat al jaren leeg aan de siliciumweg in Amersfoort. Er schijnt daar vroeger een hele rijke tandarts (Anton de Wit) te hebben gewoond. Anton de Wit  is overleden door een noodlottig ongeval en de gemeente heeft besloten om de tandartspraktijk voorgoed af te sluiten en dicht te timmeren.

Volgens de geruchten zou de tandarts heel veel geld hebben verstopt in en rondom zijn praktijk. De familie van de tandarts wil graag zijn geld terug en heeft hulp nodig bij het vinden van al dat geld.

Komen jullie familie de Wit helpen het geld terug te vinden?

1 uur
Avontuur
Mysterie

Money hunters ik wens jullie veel succes!

Geschikt vanaf 8 jaar
2 t/m 5 personen
Hoe spannend:

 

Let op!
Deze escaperoom is dezelfde Escaperoom als The Crazy Mister hunter maar dan met een kindvriendelijker verhaal,  geluid, licht en geheel afgestemd voor het hele gezin! Heb je de escaperoom Crazy Mister Hunter gespeeld raden wij je aan een andere escaperoom te kiezen.

Prijzen Gezins Escaperooms

EscaperoomHet mysterie van de boshut

120,00

Minimaal 2 en maximaal 6 personen
  • Escaperoom: Het Mysterie Van De Boshut
Reserveren

EscaperoomThe Money Hunters

120,00

Minimaal 2 en maximaal 5 personen
  • Escaperoom: The Money Hunters
Reserveren

EscaperoomTime Machine

120,00

Minimaal 2 en maximaal 5 personen
  • Escaperoom: Time Machine
Reserveren