Gezins escaperoom

HET LEUKSTE UITJE MET HET HELE GEZIN

PrijzenDirect Reserveren

Nieuw!

Vanaf nu open!

Time Machine

Professor Schnitzel heeft een nieuwe uitvinding gemaakt waar hij jaren mee bezig is geweest. Een tijdmachine waarbij hij naar alle tijden terug in de tijd kan gaan. Tenminste dat denkt hij, nu moet de tijdmachine alleen nog even getest worden met proefpersonen zodat hij definitief gebruikt kan worden.

Durven jullie het aan?

1 uur
Avontuur
Mysterie

Geschikt vanaf 8 jaar
2 t/m 6 personen
Hoe spannend:

Het Mysterie van de

Boshut

Help boswachter James om het Mysterie van de Boshut te onrafelen. Een tijdje geleden zijn er in het bos een aantal boshutjes verbrand, behalve één boshut. Dat is best wel opvallend en boswachter James wil uitzoeken waarom deze boshut niet in vlammen is opgegaan? Help jij mee, om binnen het uur, het Mysterie van de boshut op te lossen?

1 uur
Avontuur
Mysterie

Geschikt vanaf 8 jaar
2 t/m 6 personen
Hoe spannend:

The Crazy Mister

Hunter

Kruip in de huid van een onderzoeksteam, om bewijs te verzamelen tegen The Crazy Hunter. Er gebeuren vreemde dingen in de buurt van de gesloten tandartspraktijk van The Crazy Hunter.

Na heel veel klachten en vreemde gedragingen is in 1973 de tandartspraktijk van de heer Hunter gesloten. Sindsdien hebben wij de heer Hunter nooit meer gezien. De praktijk is nog altijd hermetische afgesloten, en niemand komt er meer in. Toch gebeuren er nog steeds vreemde dingen in de buurt van de tandartspraktijk. De lichten zijn soms aan, en sommige mensen hebben zelfs schimmen gezien in de praktijk.

1 uur
Avontuur
Mysterie

Om iedereen gerust te stellen gaan jullie met je team de uitdaging aan, en gaan een kijkje nemen in de buurt van de tandartspraktijk, ook proberen jullie zoveel mogelijk drugs en geld te vinden en deze weer mee te nemen.

Geschikt vanaf 14 jaar
max 5 personen
Hoe spannend:

Prijzen Gezins Escaperooms

EscaperoomHet mysterie van de boshut

115

Minimaal 2 en maximaal 6 personen
  • Kids Escaperoom Het Mysterie Van De Boshut
Reserveren

EscaperoomThe Crazy Mister Hunter

117,50

Minimaal 2 en maximaal 5 personen
  • Escaperoom The Crazy Mister Hunter
Reserveren

EscaperoomTime Machine

117,50

Minimaal 2 en maximaal 5 personen
  • Escaperoom Time Machine
Reserveren