City Game:
Undercover A.R

vanaf 8 personen
2 uur en 15 minuten

vanaf €23,96

Exclusief btw

€29,00 inclusief btw

Zo werkt het:

Verken de stad met je team en ga de uitdaging aan met onze spannende Undercover A.R. City Game! Gewapend met een gps-tablet en een cruciale koffer, zal je gemakkelijk de aanwijzingen vinden die overal in de stad verstopt zijn. Maar dat is niet alles! Met behulp van dezelfde tablet kun je in real-time de bewegingen van je tegenstanders volgen. Het wordt een race tegen de klok om als eerste alle aanwijzingen correct op te lossen.
Zal jouw team in staat zijn om de zending als eerste te onderscheppen? Zet je speurvaardigheden en strategisch denken in om je rivalen te slim af te zijn. Elk besluit en elke stap brengt je dichter bij de overwinning.

Ben jij ook een enorme fan van de bloedstollende serie ‘Undercover’ en op zoek naar een spannend avontuur? Dan is onze Undercover A.R. City Game iets voor jou! Beleef dit opwindende spel samen met je familie, vrienden of collega’s. Als infiltrant weet jij waar de volgende drugszending klaarstaat, maar zijn jullie in staat om deze te onderscheppen?

Duik in een spannend avontuur als undercoveragenten en onthul waar de volgende grote drugszending verstopt is.
We kennen ze allemaal, de mannen die snel geld verdienen, in luxe auto’s rijden, grote huizen bezitten en mooie vrouwen om zich heen hebben. Maar hoe komen ze aan al die rijkdom? Drugs. De grote vraag is: waar zijn deze mannen en waar verbergen ze hun volgende drugszending?
Volg Marco V in dit opwindende spel. Hij heeft Nederland overspoeld met drugs en geweld om zijn concurrenten uit te schakelen.
Jouw doel is duidelijk: ontmasker Marco en onderschept zijn zending. Werk samen met je team, gebruik je iPad en een koffer vol handige gadgets om in de stad aanwijzingen te vinden over de locatie van zijn voorraad. Een andere undercoveragent zal je hints geven over wat je moet doen. Maar wees snel, want als Marco erachter komt dat je zijn voorraad zoekt, is het spel voorbij. Vind de locatie en breng het drugsimperium van Marco V ten val.
Betreed de donkere onderwereld en speel dit meeslepende spel vol spanning, mysterie en strategie. Infiltreer in het hart van het drugsnetwerk en bewijs je moed en slimheid.

Durf jij deze uitdaging aan te gaan?

Prijzen:                                                                                             

Prijs Deelnemers: 8 t/m 14 personen           €33,00 inclusief btw
Prijs Deelnemers: 15 t/m 49 personen         €31,00 inclusief btw
Prijs Deelnemers: vanaf 50 personen           €29,00 inclusief btw

Voor wie?
Undercover is een stadsspel dat gebruik maakt van tablets, dus iedereen die met zoon apparaat kan omgaan kan hieraan meedoen.

Hoelang, waar en hoeveel personen?
De verzamellocatie wordt samen bepaald, dit heeft geen vast begin punt. De game zelf duurt 90 minuten, maar trek hier ongeveer 2 uur voor uit vanwege het ontvangst en het afsluiten. Wil je een kortere of langere duur, contact ons dan even, dan maken wij een programma op maat.

De game kan gespeeld worden met minimaal 6 en maximaal 80 personen. Ben je met meer? Bel dan even voor de mogelijkheden.

Bij dit uitje inbegrepen:

  • Enthousiaste begeleider
  • Toffe prijs voor het winnende team
  • Equipment om de game te spelen
  • Een unieke spelcode

Voorbeeld Programma:

(Tijden zijn ter indicatie)

13:00 -13:15   Ontvangst
In een leuk cafétje in Amersfoort word je ontvangen, mocht je een drankje vooraf willen. Anders bespreken we de locatie waar jullie worden ontvangen.

13:15-14:45    Undercover the game!
Het avontuur gaat beginnen, het is zo ver.  Opeens staat er wel een heel bijzondere man voor jullie neus… De tijd tikt, gaan jullie de drugs onderscheppen?

14:45-15:00    Verzamelen Locatie X
Is het jullie gelukt de drugs te onderscheppen? Welk team gaat er vandoor met de prijs?

Wil je het programma afsluiten met een hapje en een drankje? Bel dan voor meer informatie!