City Game:
La Casa A.R.

vanaf 8 personen
2 uur en 15 minuten

vanaf €23,96

Exclusief btw

€29,00 inclusief btw

Zo werkt het:

Verken de stad met je team en ga de uitdaging aan met onze spannende La Casa A.R. City Game! Gewapend met een gps-tablet en een cruciale Gagets, zal je gemakkelijk de aanwijzingen vinden die overal in de stad verstopt zijn. Maar dat is niet alles! Met behulp van dezelfde tablet kun je in real-time de bewegingen van je tegenstanders volgen. Het wordt een race tegen de klok om als eerste alle aanwijzingen correct op te lossen.
Zal jouw team in staat zijn om de zending als eerste te onderscheppen? Zet je speurvaardigheden en strategisch denken in om je rivalen te slim af te zijn. Elk besluit en elke stap brengt je dichter bij de overwinning.

Sluit je aan bij El Professor en zijn beruchte roofbende voor een onvergetelijke ervaring. Tijdens de La Casa A.R. City Game ervaar je een mix van een levensechte escape room en opwindende Augmented Reality. Samen met je team ga je op zoek naar verborgen aanwijzingen, los je uitdagende puzzels op en werk je aan een waterdicht plan om de bank te overvallen.

Ell Professor nodigt je uit om deel uit te maken van zijn meest gewaagde plan ooit! Sluit je aan bij zijn roofbende en ervaar een zinderend avontuur terwijl je de nationale munt overvalt. Ben jij klaar voor deze uitdaging?
Maar dat is nog niet alles! Als je een fan bent van de populaire Netflix-serie La Casa de Papel, dan hebben we iets speciaals voor jou. Stel je voor dat je de beste plekjes in de stad kunt verkennen en tegelijkertijd een spannende game kunt spelen geïnspireerd op je favoriete serie. Met onze AR City Game, La Casa , kan dat nu werkelijkheid worden!
Hoe werkt het? Onze AR City Game combineert een levensechte escape room-ervaring met een dosis Augmented Reality. Jij en je medespelers worden meegesleept in een intrigerend verhaal en moeten verschillende puzzels oplossen om vooruit te komen.
In La Casa word je geleid door El Professor zelf. Hij heeft een meesterplan opgesteld om de bank binnen te dringen en er met al het geld vandoor te gaan. Maar pas op, de politie houdt jullie nauwlettend in de gaten! Werk nauw samen met je team en zorg ervoor dat je geen fouten maakt. Alleen met een waterdicht plan kunnen jullie slagen.
Maar voordat jullie de bank kunnen overvallen, wil El Professor zien of jullie het beste team zijn. Hij heeft verschillende vragen verspreid door de stad. Jullie moeten deze vragen beantwoorden en bewijzen dat jullie zijn vertrouwen waard zijn. Alleen dan krijgen jullie de kans om de ultieme bankoverval uit te voeren.
Dus, ben jij klaar om deel uit te maken van El Professor’s roofbende? Sluit je aan en beleef een onvergetelijk avontuur vol spanning en teamwork.
Tengo muchas ganas de trabajar juntos.

Prijzen:                                                                                             

Prijs Deelnemers: 8 t/m 14 personen           €33,00 inclusief btw
Prijs Deelnemers: 15 t/m 49 personen         €31,00 inclusief btw
Prijs Deelnemers: vanaf 50 personen           €29,00 inclusief btw

Voor wie?
La Casa is een stadsspel dat gebruik maakt van tablets, dus iedereen die met zoon apparaat kan omgaan kan hieraan meedoen.

Hoelang, waar en hoeveel personen?
De verzamellocatie wordt samen bepaald, dit heeft geen vast begin punt. De game zelf duurt 90 minuten, maar trek hier ongeveer 2 uur voor uit vanwege het ontvangst en het afsluiten. Wil je een kortere of langere duur, contact ons dan even, dan maken wij een programma op maat.

De game kan gespeeld worden met minimaal 6 en maximaal 80 personen. Ben je met meer? Bel dan even voor de mogelijkheden.

Bij dit uitje inbegrepen:

  • Enthousiaste begeleider
  • Toffe prijs voor het winnende team
  • Equipment om de game te spelen
  • Een unieke spelcode
  • Groepsfoto als aandenken

Voorbeeld Programma:

(Tijden zijn ter indicatie)

13:00 -13:15   Ontvangst
In een leuk cafétje in Amersfoort word je ontvangen, mocht je een drankje vooraf willen. Anders bespreken we de locatie waar jullie worden ontvangen.

13:15-14:45    La Casa
Welk team gaat als eerste ervandoor met de o zo belangrijke munt?

14:45-15:00    Verzamelen Locatie X
Hier is dan het moment, wie is de winnaar van dit meeslepende verhaal? En welk team was als eerste zover om de munt te veroveren, dat team wint een leuke prijs. Natuurlijk maken we nog een leuke groepsfoto en sluiten het spel af.

Wil je het programma afsluiten met een hapje en een drankje? Bel dan voor meer informatie!